Sezon başında Samuel Eto’o’yu renklerine bağlayarak büyük ses getiren Antalyaspor, Andrea Pirlo ile ikinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Pirlo ile görüştüklerini doğrulayarak, yıldız futbolcunun 8 maçlığına Türkiye’de oynamaya hazır olduğunu söyledi.
Kariyerine New York City takımında devam eden Pirlo’nun, ABD Ligi’nde verilecek devre arasında Antalyaspor’da oynamaya sıcak baktığı baktığı öğrenildi.

Hürriyet gazetesinden İsmail Er’in haberine göre İtalya’ya giderek yıldız futbolcunun şartlarını öğrenen Başkan Gencer “Biz istersek Pirlo’yu da Gerrard’ı da transfer ederiz. Antalyaspor transferi tabu gibi gösterilen tüm yıldızları kadrosuna katacak güçte ve büyüklükte” dedi. Gencer’in, konu ile ilgili önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceği belirtildi.

Pirlo ve menajeri ile görüşmeler yaptıklarını da sözlerine ekleyen Gencer “8 maçlığına Türkiye’de oynamak için hazır olduğunu söyledi. Biz de şartlarımızı anlattık. Dünyanın en önemli yıldızları Antalyaspor’a glemeye sıcak bakıyorlar. Çünkü Antalya yönetimi olarak hayal satmıyoruz. Gerçekleri konuşuyoruz” ifadesini kullandı.
Pirlo’nun menajerinin, 8 maç için 2 milyon Euro istediklerini ileri sürdü.