Antalyaspor, hazırlık maçında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'a 2-1 yenildi. Antalyaspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Stuttgart ile Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda hazırlık maçı yaptı. Kırmızı beyazlı takım yeni teknik direktörü Portekizli Manuel Ferreira de Morais'in yurt dışında olması nedeniyle teknik sorumlu Mehmet Uğurlu yönetiminde sahaya çıktı.

Antalyaspor'un ilk 11'nde Mbolhi, Birkan Öksüz, Sezer Badur, Celustka, Sakıb Aytaç, Makoun, Zeki Yıldırım, Kadir Bekmezci, Serdar Özkan, Emre Akbaba, Mbilla yer aldı. Karşılaşmada yedek kulübesinde bulunan takım kaptanı Samuel Eto'o takımı yönetti. Saha kenarına gelerek, sık sık takım arkadaşlarını uyaran Eto'o, futbolculara taktik de verdi.

Stuttgart ise Langerak, Baumgarti, Niedermeier, Heise, Grosskreutz, Klein, Serey, Wanitzek, Maxim, Kruse ve Kravets 11'i ile sahaya çıktı. Maçta ilk golü 14. dakikada Antalyaspor'dan Emre Akbaba kaydetti. Alman temsilcisinin gollerini ise 82. dakikada Jan Kliment, 86. dakikada da Toni Sunjic attı. Stuttgart'ın Galatasaray'dan transfer ettiği Kevin Grosskreutz'u karşılaşmanın ilk yarısında forma giydi. Sahada kaldığı sürede etkili performans sergilemeyen Grosskreutz, ikinci yarıyı saha kenarında izledi. Antalyaspor'un hazırlık kampında denediği Kamerunlu forvet oyuncusu Gael Etock da ikinci yarı forma giydi. Maçta yaklaşık 500 Antalyaspor taraftarı takımını destekledi. Tribünde Alman taraftarlar da yer aldı. - Antalya