MAÇA GİREMEYENLER ANLAYIŞ GÖSTERSİN

Kombine bilet satışlarının yeni stada göre yapıldığını aktaran Gencer, yönetim olarak aldıkları karar doğrultusunda Sivasspor maçında kombine sahibi taraftarın da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda yer alabileceğini dile getirdi. Kombine bilet satışının Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki koltuk sayısından fazlalığına dikkati çeken Gencer, "Sivasspor maçında kombineler bu statta geçerli olacak. Onda da kombine bilet satışı stattaki planlamadan fazla olduğu için giremeyenler anlayış göstersin. İki maçımızı da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağız" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI YENİ STATTA

Yeni stat çimlerinin bir bölümünün müsabakaya uygun olmadığına değinen Gencer, "Kasımpaşa maçını da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacağız. Ondan sonra milli maç arası var. Bu aradan sonra Bursaspor deplasmanı var. Beşiktaş maçına kadar yüzde 100 hazır hale gelen yeni stada girmeyi hedefliyoruz. Aksilik yaşanmadığı taktirde Beşiktaş maçından itibaren Antalyaspor yeni stadında olacak" diye konuştu.

GENCER'DEN ELEŞTİRİ
Stadın Sivasspor maçına yetişmemesinin kulübün dışında yaşanan sebeplerden kaynaklandığını vurgulayan Başkan Gültekin Gencer, gecikmeden dolayı üzüntü duyduklarını söyledi. Gencer, stadın yapımını üstlenen firma yetkilileri ve görevli çim uzmanını da eleştirdi.