Antalyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarında yarın oynayacağı Fenerahçe maçının 18 kişilik kadrosunda Eto'o yer almadı.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarında 2'nci maçını bugün saat 18.45'te Fenerbahçe ile oynayacak. İstanbul'da oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılarda Eto'o forma giymeyecek.

Brezilya'daki özel bir müsabakada forma giydiği için izinli olan Eto'o, perşembe sabahı Antalya'ya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedefleyen Antalyaspor, Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Antalyaspor'da sakatlığı dolayısıyla Lazarevic ile kart cezası olan Celustka Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Teknik sorumlu Mehmet Uğurlu, lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan futbolcularına Fenerbahçe maçında şans tanıyacak.

Antalyaspor'un genç yeteneği Birkan ile kırmızı beyazlı takımda uzun zamandır forma şansı bulamayan Kvesiç, ilk 11'de yer alacak. Fenerbahçe maçında Antalyaspor'un forvetinde de Diarra oynayacak.


DHA