Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Kamerunlu yıldız golcümüz Samuel Eto'o için transfer teklifleri geliyor. Kalmasını istiyoruz ama ekonomik yönden çok iyi teklif gelirse neden olmasın" dedi. Sezon başındaki sürpriz transferleri Samuel Eto'o'nun ligde 13 gol atarken Çin ve bazı Arap ülkelerinden transfer teklifleriyle karşılaştıklarını belirten Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu yıldız oyuncudan ikinci yarıda da beklentileri olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"EKONOMİK ŞARTLAR OLUŞMADI"

"Eto'o'nun takımımızın sportif başarısında olumlu katkıları olunca bazı tekliflerin geldiği doğrudur. Bizim açımızdan en önemlisi Antalyaspor'un menfaatleridir. Bu teklifler daha ciddi aşamaya ulaşırsa Antalyaspor'un menfaatleri ne gerektiriyorsa o yönde karar verilir. Eto'o'nun Antalyaspor'da kalmasını istiyoruz ama ekonomik yönden çok iyi teklif gelirse neden olmasın. Eto'o ile çok ciddi ilgilenen kulüp var ancak ekonomik olarak henüz şartlar netleşmiş değil."

"PATO ÖNERİLDİ"

Transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Asbaşkan Ceylan, menajerler aracılığıyla kendilerine Alexandre Pato'nun önerildiğini, ancak Brezilyalı yıldız futbolcu hakkında bir girişimleri olmadığını söyledi. - Antalya