Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Torku Konyaspor'u yenecek kadroya sahip olmalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Sahadaki dizilişimizin, kadromuzun skora yansımadığını görüyoruz" dedi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor karşısına haftalardır alamadıkları galibiyet hedefiyle çıktıklarını söyledi. Futbolcuların da sahaya çıkarken tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Gencer, "Antalyaspor, Torku Konyaspor'u yenecek kadroya sahipti. Futbol netice oyunu. Sahadaki dizilişimizin, kadromuzun skora yansımadığını görüyoruz. Sahadaki diziliş, kadro teknik direktörün takdiridir. Hafta içindeki antrenmanlar neticesinde ideal kadroyu sahaya sürdü. Maçın yorumunu yapacak olan teknik direktördür. Onun bileceği iştir" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu olarak yarın olağan toplantılarını yapacaklarını kaydeden Gencer, toplantıya kadar herkesten rapor alacaklarını ve o rapor neticesinde ne yapmaları gerektiğine bakacaklarını belirtti.

Başkan Gencer, "Gündemimizde hoca değişikliği yok. Yarın yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerinden bu şekilde bir talep gelirse konuşabiliriz. Antalyaspor Kulübü şeffaftır, her şey konuşulur" diye görüşlerini aktardı.