İddiaya göre hem Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais’in hem de dünya yıldızı Samuel Eto’o’nun kulüpteki gelecekleri ile ilgili rüzgar tam anlamıyla tersine dönmüş durumda.

Ligin ikinci yarısında göreve gelen ve Eto’o’nun takıma oturtmaya çalıştığı 3-5-2 sistemini henüz ikinci maçın devre arasında değiştirip kendi sistemini oturtmaya çalışmasıyla başlayan ikili arasındaki soğukluk, takıma kazandırılmasında Eto’o’nun katkısının olduğu Inkoom ve Enguene’nin forma bulmaması ile artmaya başladı.

Eto’o ve Morais’in güç savaşı yönetim tarafından kamuoyuna fazla yansıtılmazken Morais’in, Kamerunlu yıldızı birçok idmana katılmaması, özel işleri, dostluk maçları ve sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle sık sık yurt dışına gitmesi ve son 2 maça da çıkmaması nedeniyle rahatsızlığı biliniyor.

Sezon bittikten sonra Teknik Direktör Morais’in özellikle İngiltere’de bazı görüşmeler yaptığı, takımdan ayrılma düşüncesinde olduğu, Eto’o’nun isminin altında ezilmek istemediği ifade edildi. Takımda kalması halinde gelecek yılın planlamasında Eto’o’ye yer vermeyi düşünmeyen Morais’in ayrılmasına mevcut yönetim de “Hayır” demedi.

Taraftarın iki ismi de sevmesi işi zorlaştırıyorsa da yıllık 4 milyon euroya yakın maaşı olan Eto’o’nun yerine Morais’in gitmesi daha uygun görüldü.

(Antalyasporum.com)