Geçtiğimiz sezonun kendileri için bir 'ısınma sezonu' olduğunu belirten Öztürk, iyi bir tecrübe yaşadıklarını dile getirdi. Takımın yıldız oyuncusu Eto'o'nun satılmasının gündemde olmadığını söyledi ve "Eto'o, ‘Ben bu takımı şampiyon yapmak istiyorum’ diyor" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon için hedef koymaktan çekindiklerini belirten başkan, "Bu sezon, kötü bir başlangıcın ardından gelen düzelmeyle hedef Avrupa'ya kadar uzandı. Sezon sonunda Avrupa'ya gidemedik belki ama kenetlenmenin alt yapısını çok iyi kurmuş olduk. Hedefimiz ikinci senede şampiyonluk yarışında olan bir takım oluşturmaktır" şeklinde konuştu.

Önemli oyuncular getirmek istediklerini belirten Öztürk, en az 3-4 tane ilk 11 oyuncusu getirmeyi planladıklarını dile getirdi. Yıldız formatında oyuncular getirmeyi planladıklarını söyledi.

Bu sezon kiralık olarak oynayan Drole'ün bonservisinin alınması hakkında ise tekrar kiralama seçeneğine gidebileceklerini veya oyuncunun bonservis fiyatında indirime gidebildikleri takdirde satın alınabileceğini ifade etti.

Emre Mor iddialarına da değinen Başkan Öztürk, tek tek oyuncular hakkında konuşmak istemediğini söyledi. "5 milyon Euro olan futbolcu bir ay sonra 2 milyon Euro olabiliyor" diyen başkan Eto'o'yu satmayacaklarını ve oyuncunun 39 yaşına kadar futbol oynamak istediğini söylediğini ifade etti.

"Bu sezon kapasitemizin yüzde 30'unu sergileyebildik" diyen Öztürk gelecek sezon hakkında iddialı konuştu.