Genç oyuncunun bedelsiz olarak sezon sonu takımdan ayrılmasını istemeyen yönetim harekete geçti. Yönetimin önerdiği sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmayan ve sözleşmeyi yenilemeyen Başsan için Gencer gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Genç kanat oyuncusunun en yakın takipçisi ise  Avusturya'nın Linz bölgesinde kurulan futbol kulübü LASK Linz. Avusturya'nın Bundesliga liginde mücadele eden Linz ekibinin yetkilileri Emrah için Antalyaspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Haziran ayında sözleşmesi sonra erecek olan Emrah Başsan , Milli Takım formasını da terleten bir oyuncu. 2 Kez U18 , 17 Kez de U21 formasını giyen Emrah Başsan U21 formasıyla milli takım forması altında  6 gole imza atmıştı. Bu sezon Antalyaspor formasıyla 891 dakika süre alan genç oyuncu , bu süre boyunca 4 gol atıp 1 asist yaparak 5 gole doğrudan etki etti. Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşmada yer alan Başsan bu karşılaşmalarda ise toplamda 100 dakika sahada kaldı.


Oyuncusunun bedelsiz olarak kadrodan ayrılmasını istemeyen Başkan Gencer ise , Avusturya ekibinin teklifini değerlendirmeye aldı. Teklifin cazip olması halinde Emrah Başsan kariyerini Avusturya'da Lask Linz ekibinin formasıyla sürdürecek.

Baran Baydar / Sporundibi.com ÖZEL HABER