Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Alman oyuncusu Lukas Podolski, Fenerbahçe mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada 2 puan kaybettikleri için üzgün olduğunu dile getirdi.

Antalya ekibinin 34 yaşındaki golcüsü Podolski yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Son saniyede böyle bir gol yemek bütün takım gibi beni de üzdü. Ama maçın geneline baktığımızda baskılı oynayan, daha çok isteyen taraf bizdik. Maçın başında geriye düştük, ancak ikinci yarıda arka arkaya bulduğumuz gollerle öne geçtik. Maçın son dakikasında o golü yemememiz gerekiyordu" 

Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanan derbinin ardından attığı tweet ile ilgili de açıklamada bulunan Alman oyuncu, "O konuyu taraftarlarımızla aramızda barışarak hallettik. Artık geçmişte kaldığı için bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Antalyaspor'un futbolcusuyum, varımı yoğumu takımım için ortaya koyuyorum. Bugün son saniyede yediğimiz golle 2 puan kaybettik. Çarşamba günü Alanyaspor ile oynayacağımız maça hazırlanmamız gerekiyor. Kupada hedeflerimiz var, çok çalışarak bu maçta yaptığımız hataları yapmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Mynet Spor