Süper Lig Cemil Usta Sezonu 26.haftasında Antalyaspor ile Demir Grup Sivasspor, yarın saat 20.00’de Antalya Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Antalyaspor'un önemli isimlerinden Sinan Gümüş maç öncesi açıklamalarda bulundu.

''EVİMİZDE KAZANMAK İSTİYORUZ''

Ligde oynadıkları son 7 maçta mağlubiyet almadıklarını vurgulayan Sinan Gümüş, Demir Grup Sivasspor maçının çok önemli olduğunu dile getirdi. Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla takımının zorlu maçlar oynayacağı önemli haftalara başladıklarını anlatan Sinan Gümüş, “Sivas maçı bizim için çok önemli. 7 maç üst üste kaybetmedik. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Zor bir fikstür bizi bekliyor. O yüzden bu başlangıç bizim için çok önemli. Sonra Beşiktaş deplasmanı var. Ardından milli takım arası var. O yüzden iyi hazırlanıp Sivas maçına çıkacağız. Kendi evimizde 3 puan kazanmak istiyoruz” dedi.

''HER MAÇ GOL ATMAK, ASİST YAPMAK İSTERİM!''

Antalyaspor’da iyi başlangıç yaptığına ve performansından mutlu olduğunu açıklayan Sinan Gümüş, “Şimdi önümüzde 10 maçlık periyodumuz var. Her maç gol atmak, asist yapmak isterim. Başarırsam, inşallah milli takıma çağırılırım. Nasip kısmet ama takım olarak da inşallah iyi bir performans sergileriz” diyerek sözlerini noktaladı.