Ligde iyi bir grafik çizdiklerini vurgulayan Tamer Tuna, "Kaldığımız yerdeki performansımızla 10 maçlık süreyi de atlatabiliriz." şeklinde konuştu

Kulüp içinde profesyonel bir ekiple çalıştığını belirten Tamer Tuna, "Bunun temel kaynağı yönetimdir. Kurumsallığı iyi bilen bir başkanımız var. Ben göreve geldikten sonra da nokta transfer yaptık ve şu anki bulunduğumuz noktaya geldik."  dedi.

Türkiye Kupası'nda da yarı finalde olduklarını hatırlatan Tamer Tuna, "Türkiye Kupası büyük bir hedef. Finale çıkacağımızı düşünüyorum, biliyorum. Buna çok inanıyoruz. Bu yıl inşallah kupaya uzanacağız." açıklamasını yaptı.

Antalyaspor taraftarları hakkında konuşan Tamer Tuna, şu ifadelere yer verdi:

"Antalyaspor'un geleceğine ilişkin hiç endişe etmesinler. Takımları yaşatan, hiç gitmeyecek olan tek unsur taraftardır. Bu konuda bize gösterdikleri enerjinin, katkının çok farkındayız. Maçlarda bize çok güzel duygular yaşatıyorlar. Destekleri bizi motive ediyor. Böyle bir taraftar ile çok büyük mutluluklar yaşamayı istiyorum. Belki maçlar seyircisiz olacak ama o ruhu her zaman hissedeceğiz. Antalyaspor'un şampiyon adayı takımlardan olabileceğini biliyorum. O kapasite var. Şampiyonluk yarışına, kupayı yarışına girebilecek seviyemiz var."

KAYNAK: AA