Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Atiker Konyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada 13.30'da maç oynatılmaısnı eleştirdi. Tecrübeli teknik adam, ligdeki tüm takımlar için bu durumun olumsuz olduğunu dile getirdi. 
 
Çaykur Rizespor'un iyi bir takım olduğunu belirten Kocaman, "Rizespor küçük çaplı bir mucize gerçekleştiriyor. Ligin ilk yarısında son sırada yer alıyorlardı. Transferler sonrası çok uyumlu bir takım oldular. Özgüvenleri çok yüksek. Rizespor karşısında bazı şeyleri yaparken zorlanarak yapacağız gibi görünüyor. Ligin 2. yarısında Rizespor tek mağlubiyeti Fenerbahçe stadında, 10 kişi oynadığı bir maçta penaltı golüyle yaşadı." dedi.

"13.30 MAÇLARI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ"

Gündüz erken saatte maç oynanmasını eleştiren Aykut Kocaman, "Şu 13.30 maçlarını Allah aşkına gözden geçirsinler. Bir futbol adamı olarak bunu anlayamıyorum. Niye? Kahvaltı yapıp maça çıkıyoruz. TFF bu maçları artık gözden geçirmeli. Çok özel bir durum olursa bu anlaşılabilir ama artık bu saatte maç oynanmamalı." ifadelerini kullandı.




Kaynak:Futbol Arena