Atiker Konyaspor'un yıldız oyuncusu Ömer Ali Şahiner, "Bir dönem çilek meşhurdu, şimdi 'uçaklar indi uçaklar kalktı' ama önemli olan takım içindeki genç ve mevcut oyuncuları değerlendirebilmektir." dedi.

Konyaspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Salzburg şehrinde kamp yaptığı otelde, açıklamalarda bulunan Ömer Ali, "Atiker Konyaspor'da yıldız oyuncu yok." algısının yanlış olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Uçaklar inip kalkıyor, yabancı oyuncular geliyor ama baktığımız zaman birçok kulübümüz UEFA tarafından denetleniyor ve borç batağında. Oyuncu satmadan bir şey yapamıyorlar. Konyaspor ise maddi anlamda hiçbir sıkıntısı olmayan aynı zamanda da büyüyen bir kulüp. Yönetimin büyük bir başarısı var. Uçaklar inip-kalkıyor ama önemli olan takım içindeki genç ve mevcut oyuncuları değerlendirebilmektir. Onları piyasaya çıkarıp en yüksek verimi alabilmektir."

Atiker Konyaspor'un oyuncularının potansiyelini en üst düzeyde kullanabildiğinin altını çizen 25 yaşındaki futbolcu, "Biz bunu başardık, kulübümüz de her anlamda kazandı. Konyaspor'un ve biz futbolcuların yıldızı parladı. İnşallah tüm kulüplerimize örnek oluruz. Türk futbolunun en önemli sorunu bu gel-gitler." ifadelerini kullandı.