Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor'da kötü gidişat sürerken; yeşil beyazlı ekip yaptığı açıklamayla sakatlık haberini duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Petar Filipovic'e dün Almanya'nın Augsburg şehrinde ameliyat oldu. Dr. Ulrich Boenisch daha önce Filipovic'in sol diz ön çapraz bağ tamirini yapmıştı. Aynı doktor tarafından futbolcumuza dün başarılı bir operasyonla menisküs tamiri gerçekleştirildi. Filipovic'in rehabilitasyonuna bu hafta içinde kulübümüzde başlanacak." ifadeleri yer aldı.

Ali Çamdalı ve Selim Ay da katılmadı

Galatasaray ile sahasında 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor, 31. haftada deplasmanda oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta kapanış maçında Galatasaray ile golsüz berabere kalan Atiker Konyaspor, 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı 31. hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ali Çamdalı, Selim Ay, Petar Filipovic katılmadı. Galatasaray maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular salonda yenileme çalışması yaptı.


Kaynak:Spor Arena