Galatasaray'ın, Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor forması giyen Serkan Kırıntılı ile anlaştığı iddia edildi.

KONYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu iddialara Atiker Konyaspor Kulübü'nden yanıt gecikmedi. Konyaspor, Serkan Kırıntılı'nın Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

BAYDAR:SERKAN İÇİN GELEN BİR TEKLİF YOK

Radyospor programcısı Salim Manav’a konuşan Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Serkan Kırıntılı şu anda Moskova’da Milli takım kampında. Serkan bizim için çok değerli bir futbolcu ve sözleşmesi devam ediyor. Serkan için Galatasaray ve başka takımlardan bize gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Serkan Kırıntılı gibi bir futbolcumuzu kaybetmek istemeyiz. Serkan için bir bonservis miktarı biçemeyiz. Serkan bizim için çok farklı” ifadelerini kullandı.

ANKARAGÜCÜ İLE ÇIKIŞ YAPTI

Futbol kariyerine  Adanaspor’da başlayan Serkan Kırıntılı, 6 sezon Ankaragücü’nde forma giydi ve başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

KAPILAR ARDINA KADAR AÇILDI

Ankaragücü’ndeki etkili performansı Serkan Kırıntılı’ya Fenerbahçe kapılarını açtı. Başarılı eldiven, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu ve Sarı-Lacivertli ekipte 3 sezon görev aldı.

FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Fenerbahçe’de bir kez Türkiye Kupası kaldıran Serkan Kırıntılı, Sarı-Lacivertli takımda 1.kaleci olamadı ve daha fazla forma giyebileceği bir takım olan Çaykur Rizespor’un yolunu tuttu. Kırıntılı, 2013-2014 sezonunda Karadeniz ekibiyle anlaştı.

SERKAN KIRINTILI, KONYASPOR İLE YENİ BİR SAYFA AÇTI

Rizespor’da 2 sezon geçiren 33 yaşındaki kaleci, 2015-2016 sezonunda ise o dönemki adıyla Torku Konyaspor’a geçti ve kariyeri adına yeni bir sayfa açtı.

TEKNİK ADAMLARIN VAZGEÇİLMEZİ

Şimdiki adıyla Atiker Konyaspor’da toplam 3 sezonu geride bırakan milli eldiven, 2017-2018 sezonunda toplam 42 maçta görev yaptı. 3780 dakika sahada kalan Kırıntılı, takımının vazgeçilmezlerinden biri oldu.