Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan ve yeni transfer Adis Jahovic'in son dakika golüyle 2-2 sona eren Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Kupanın favorilerinden birine karşı, Galatasaray'a karşı oynadık. Kadroda rotasyonlar yaptık. Galatasaray topa sahip olmayı seven bir takım. Oyun akışında topu rakibe zaman zaman bıraktık ama çok pozisyon vermedik. Yeni transferler için ilk maç her zaman önemlidir. Jahovic, Eto'o ve Volkan Şen'in enerjisi bize güç katacak. Jahovic bugün bunu gösterdi bize. Bu maç sona erdi artık hafta sonu oynanacak Başakşehir maçına odaklanacağız. O maça kazanmak için çıkacak bir Konyaspor olacak''

JAHOVIC: ''ETO'O İLE OYNAYACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''

Konyaspor'un yeni transfer Jahovic gol attığı Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, ''İlk maçımda gol atmak benim için çok duygusal bir şeydi. Umarım bu burada kalmaz ve devam eder. Eto'o ile birlikte oynayacağım için çok mutluyum. İmza töreninde bana asist yapmak ve gol attırmak istediğini söyledi. Umarım böyle olur ama önemli olan Konyaspor'un kazanması.'' ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZDİLEK'İN BASIN TOPLANTISI

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray beraberliğini unutup Pazar günü oynayacakları Başakşehir maçına konsantre olacaklarını söyledi. 

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında konuk ettiği Galatasaray karşısında son dakika golü ile 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek maçı değerlendirdi. Özdilek şöyle konuştu: "Mücadele gücü yüksek 4 golün olduğu bir müsabaka oldu. İki ayaklı bir maçın ilk ayağını oynadık. 2-2 avantaj mı, gol yemeden bitirmek galip gelmek çok önemli ama 2-1'den 2-2'yi yakalamak umudu bir sonraki maça taşıma adına önemliydi. Birçok değişkenlik yaptık maç öncesinde. Pazar günü Süper Lig maçımız var. Dolayısıyla özellikle dakika bulamayan, sakatlıktan çıkan birçok oyuncuya müsabakada yer verdik. Oyuncuların performansından iştahından memnunum başından sonuna kadar yürekleriyle oynadılar. Seyircimiz müthiş bir ve onları Pazar günü de stadı doldurmalarını bekliyorum. Onların desteği ve enerjisi çok önemli, takım üzerinde de ciddi etkisi var. 2-1'den sonra Pazar gününü düşünerek bazı oyuncuları çıkarmak zorunda kaldım. Oyuna giren oyuncularda son derece başarılıydı. Jahovic'in golle başlaması çok önemli. Bu maçı bir kenara bırakıp Pazar günü oynayacağımız Başakşehir maçına konsantre olacağız, bizim için son derece önemli bir müsabaka."