Julen Lopetegui yönetiminde zor günler geçiren Real Madrid'in olası bir hoca değişikliği durumunda son olarak İngiliz devi Chelsea'de çalışan ve şampiyonluk yaşayan İtalyan teknik adam Antonio Conte'nin kapısını çalacağı söyleniyordu. 

Haftasonunda ezeli rakibi Barcelona'ya 5-1 gibi ağır bir skorla yenilen Real Madrid, teknik direktör Julen Lopetegui'nin görevine son verdi ve spor basını Conte'den haber beklemeye başladı.

Sky Sports'un haberine göre Temmuz ayında Chelsea'den ayrılan İtalyan hoca futbola verdiği arayı önümüzdeki yaza kadar sürdürecek. 

Real Madrid'den gelen teklifi, Madrid yönetiminin kendisine sunduğu projeyi beğenmediği için geri çeviren Conte'nin sadece doğru bir projenin masasına gelmesi durumunda yazı beklemeden teknik direktörlüğe soyunacağı belirtiliyor.

Geçici teknik direktör olarak Real Madrid'in başına geçen 42 yaşındaki Santiago Solari, İspanya Ligi kurallarına göre sadece iki hafta boyunca Madrid ekibinin başında kalabilir. Bu da demek oluyor ki Real Madrid'in iki hafta içerisinde Lopetegui'nin yerine gelecek kalıcı bir hocayla anlaşması gerekiyor.