İngiltere FA Cup 4. Tur maçında evinde Burnley’yi ağırlayan Arsenal maça hızlı başladı. Mücadelenin 19. dakikasında Alexis Sanchez’in asistini iyi değerlendiren Calum Chambers, takımını 1-0 öne geçirdi.

Burnley’nin cevabı geçikmedi. 30. dakikada sahneye çıkan Sam Vokes, Tandayi Darikwa’nın asistinde topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da hakimiyeti elinden bırakmayan Arsenal, ilk golün asistini yapan Alexis Sanchez ile 53. dakikada tekrar öne geçti. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Arsenal evinde 2-1 ile turladı.

Colchester 1 – 4 Tottenham
İngiltere 1. Lig takımı Colchester ile deplasmanda karşı karşıya gelen Tottenham, rahat bir tur aldı.

İlk yarıdan itibaren üstün bir futbol sergileyen Tottenham, 27. dakikada Nacer Chadli ile öne geçti.

İkinci yarıda da oyunu kontrol eden taraf olan Tottenham, 64. dakikada Eric Dier ile farkı ikiye çıkartırken, 79. dakikada sahneye çıkan adam yine Nacer Chadli oldu 3-0

Ender gelişen Colchester ataklarından birinde ev sahibi ekip Ben Daievs’in kendi kalesine attığı golle farkı ikiye indirdi ancak maçı bitiren isim yine Totteham’dan Tom Carroll oldu. 82. dakika Tom Carroll skoru 4-1’e getirdi ve perdeyi kapattı.



sporcope