Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Marco Verratti'nin Katalan devinde forma giyme isteğine rağmen, PSG'nin transfere yanaşmadığını açıkladı.
Yeni sezonda Ernesto Valverde'nin çalıştıracağı Barça'nın transferdeki 1 numaralı hedefi PSG'nin başarılı orta alan oyuncusu Verratti. Fakat Fransızlar'ın transfer için görüşme yapmaya bile niyeti yok.

Mundo Deportivo'ya konuşan Bartomeu, "Verratti'yle ilgileniyoruz. Antrenör ekibimiz, onun Barcelona orta sahasında oynayabilecek kadar iyi olduğunu düşünüyor. Oyuncunun Barcelona'da oynamak istediğini de biliyoruz. Ama PSG başkanını (Nasser Al-Khelaifi) aradığımızda bize Verratti'nin satılık olmadığını, sözleşmesinde de serbest kalma bedeli bulunmadığını söylüyor." şeklinde konuştu.

"İSPANYA FUTBOLU SAVUNMASIZ"
İspanya'da her futbolcunun sözleşmesinde zorunlu bir serbest kalma bedeli bulunduğunu dile getiren Bartomeu, "Bu örnekte görüldüğü gibi, bir başkan canı isterse transfer görüşmesi yapmayabiliyor. İspanya futbolu bu açıdan savunmasız. Çünkü burada her sözleşmede serbest kalma bedeli var." dedi.

Bartomeu, Marco Verratti için PSG ile transfer masasına oturamadıklarını ve bu durumu kabul etmek zorunda olduklarını dile getirdi.