Real Madrid ve Atletico Madrid'e karşı kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde olan Barcelona, bir yandan da ekonomik krizin eşiğinde...

Luis Suarez ve Messi'yle birlikte Barcelona'nın en önemli 3 figüründen biri olarak Neymar'ın geleceği ise tartışma konusu olmaya devam ediyor.

İngiltere'de yayın yapan The Sun gazetesi, bugünkü sayısında Brezilyalı yıldızın geleceği ile ilgili çok önemli bir iddiaya yer verdi.

Habere göre, Katalan kulübü gelecek sezon için ekonomiyi dengelemek, Messi, Suarez ve Iniesta gibi yüksek kontratlı futbolcuların ödemelerini rahat yapabilmek için Neymar'ı satışa çıkaracak.  

SERBEST KALMA MADDESİ 190 MİLYON EURO

Sözleşmesinde 190 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Neymar için PSG ve Manchester United gibi kulüplerin, transfere hazır olduğu belirtilirken, haftalık 100 bin Euro kazanmak isteyen Neymar için, 2 kulübün bu miktraın 3 katını verebilecek pozisyonda olduğu öne sürüldü.

Haberde, sponsor olmadan yeni Camp Nou'yu inşa edecek Barcelona için, en kolay yolun Neymar'ı satmak olduğu belirtildi.

Bu sezon Barcelona formasıyla şu ana kadar ligde çıktığı 30 maçta 22 gol 14 asist kaydeden Neymar'ın, satışa çıkarılması halinde bu durumu sorun etmeyeceği konuşuluyor.