La Liga'da eski günlerine geri dönmeyi amaçlayan Barcelona ile Premier Lig'in köklü takımlarından Manchester City dev bir takas transferine  hazırlanıyor.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola uzun seneler formasını terlettiği ve teknik direkrörlük yaptığı Barcelona'dan bir yıldızı radarına aldı. Guardiola'nın karşısında ise eski oyuncusu Xavi Hernandez bulunacak.

El Nacional gazetesinin yer verdiği habere göre Avrupa'nın iki büyük takımı transfer döneminde dev bir takas için masaya oturmaya hazırlanıyor..

Manchester City, Barcelona'dan Frenkie de Jong'u renklerine bağlamak isterken Hollandalı yıldıza karşın Raheem Sterling, Camp Nou'ya gelecek.

İddiaya göre Manchester City, Frenkie de Jong'a karşı Sterling'in dışında bir miktar para ödemeyi de kabul gördü.

Buna göre İngiliz takımı, Katalan ekibine 20 milyon euro'luk bir bedel ödeyecek ve Hollandalı futbolcunun transferini tamamlayacak.

Uzun zamandır formasından uzak kalan Raheem Sterling için City'den çıkış yolu arıyor. Yıldız isim son zamanda Guardiola ile sözlü tartışmaya girdi. Uzun süredir Barcelona'nın transfer listesinde yer alan Sterling bu transfere olumlu bakmakta.

KAYNAK: NTV SPOR

.