Bayern Münih başkanı Uli Honess, Arsenal'ın yıldızı Alexis Sanchez'in Alman devine olası bir transferini kulübün genç oyunculara odaklandığını söyleyerek yalanladı.
Bundesliga şampiyonunun adı son aylarda Şilili yıldızın transferi için giderek artan bir yoğunlukta geçiyor. Ancak Kicker'e konuşan Hoeness, Bayern'in stratejisinin genç oyunculara yönelik olduğunda hayli ısrarcı: "Herkes yeni bir takım kurmaktan bahsediyor, Bayern Münih'in geleceğinin nasıl şekilleneceğini konuşuyor. Bayern de zaten bunu yapıyor, 20-22 yaş aralığında oyuncular alıyoruz. Yine eleştiriliyoruz."

Ardından da Alexis'i alacakları dedikodularına lafı getiren Hoeness şu ifadeleri kullandı: "29-30 yaşında oyuncuları 100 milyon euro ödeyerek transfer edemezsiniz. Böyle transfer politikası olmaz. Ya bu yola genç oyuncularla çıkarız, hepsine bir şans veririz. Ya da genç oyuncularla yola çıkmayız."

Bayern bu transfer döneminde Corentin Tolisso, Kingsley Coman, Niklas Sule ve Serge Gnabry'yi transfer etti. Dört ismin dördü de 21 ve 22 yaşında. Transferi daha önce biten Sebasitan Rudy de aynı yaş aralığında.