Sezona İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti yönetiminde giren Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi ilk maçında evinde Rostov'u bozguna uğrattı.

28. dakikada Polonyalı golcü Robert Lewandowski, Bavyera ekibini 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında David Alaba'nın pasında topla buluşan Thomas Müller farkı ikiye çıkarttı.

2. yarıya da hızlı giren Bayern, 53. dakikada Douglas Costa'nın pasında topla buluşan genç yıldızı Joshua Kimmich'in golüyle farkı 3'e çıkartırken, bu golden yalnızca 7 dakika sonra bu kez Juan Bernat'ın pasında genç Kimmich kendisinin ikinci, takımının 4. golüne imza attı.

Maçın son dakikaları oynanırken, oyuna 64. dakikada Douglas Costa'nın yerine giren Frank Ribery'nin pasında Bernat skoru tayin etti ve Bayern sahadan 5-0 üstün ayrıldı. Bu skorla Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi arenasında evinde üst üste 13 maç kazanarak rekor kırmış oldu.

ATLETİCO DEPLASMANDA GÜLDÜ

Grubun diğer maçında Atletico Madrid, PSV Eindhoven deplasmanından altın değerinde bir üç puan ile döndü.

İki takımın kontrollü ataklarıyla geçen maçın 43. dakikasında Saul Niguez'in ayağından tek gol maçın skorunu da belirledi ve İspanyol ekibi mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.