Alman dünya devi Bayern Münih'in CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, takımın Polonyalı dünya yıldızı golcü oyuncusu Robert Lewandowski'yi eleştirdi.

"Asmakla kesmekle çözülmüyor"

Polonyalı dünya yıldızı golcü oyuncu Robert Lewandowski, PSG ve Barcelona'nın Neymar ve Ousmane Dembele için yaptığı büyük harcamaları örnek göstererek, Bayern'i transfer piyasasında daha aktif olması konusunda teşvik etmişti. Lewandowski geçen sezon da gol krallığı için takım arkadaşlarından yeterli desteği alamadığından şikâyet etmişti.

Görünen o ki bu sözler, Alman efsane Rummenigge'nin hoşuna gitmemiş.

Ligde son olarak deplasmanda Hoffenheim'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından Alman Bild gazetesine konuşan Alman efsane, "Lewandowski'nin işleri bu noktadan görmesi yazık. Sadakat Bayern DNA'sının bir parçasıdır. Uzun süredir bizi başarıya taşıyan bir felsefemiz var." dedi.

Alman efsane Karl-Heinz Rummenigge, eleştirilerine "Robert, PSG'nin transferlerinden belli ki rahatsız olmuş. Bizim iş verdiğimiz bir futbol oyuncusu ve çok para kazanıyor. Söylediklerinden memnun değilim. Kulübü ve takım arkadaşlarını kamuoyu önünde eleştiren herkes karşısında beni bulur." sözlerini kullandı.

Lewandowski bu sezon 5 maçta 6 gol attı.