Real Madrid'in golcü oyuncusu Karim Benzema, Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps'ın kendisini Euro2016 kadrosuna dahil edeceği konusundaki umudunu koruyor.

Lyon'da forma giyen milli takım arkadaşı Mathieu Valbuena'nın mal varlığına yönelik yapılan şantajda adı geçen ve bu olayın ardından Fransa Milli Takımı'na davet edilmeyen Benzema'nın danışmanı Slyvain Cormier yaptığı açıklamada Benzema'nın iddiaları reddettiği ve bu durumu sessiz kalarak protesto ettiğini söyledi.

Yıldız futbolcu Telefoot'a yaptığı açıklamada ise: '' Fransa Milli Takımı'nın formasıyla goller atmak her zaman hedeflerimden biri olmuştur. Euro2016'da kadroya dahil edilmeme gibi bir korku yaşamıyorum. Fransa'da bu yaz çok büyük bir turnuva gerçekleşecek ve orada olmak benim de hayallerimi süslüyor.'' şeklinde konuştu.Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps ile de sürekli olarak iletişim halinde olduğunu belirten Benzema: ''Kendisiyle sık sık konuşuyorum. Ailem ve diğer oyuncu arkadaşlarım gibi Deschamps'da bana destek veriyor.'' diyerek 47 yaşındaki teknik adamla arasında bir problem olmadığını söyledi.