La Liga'da sezona yedi maçta dokuz gol ve altı asistlik pereformans ile giriş yapan ve Avrupa'nın en formda forvetlerinden biri halinde olan Karim Benzema, ülkesinin basından L'Equipe'e verdiği demeçte İspanyol ekibinin gündemini ve son durumu hakkında değerlendirme yaptı.. 33 yaşındaki yıldız Real Madrid'in transfer hedefinde olan  Kylian Mbappe'ye de değindi. 

Real Madrid'in son dönemdeki hamleleri hakkında konuşan tecrübeli golcü, Mbappe'nin bir gün mutlaka Real Madrid'e transfer olacağnın iddiasını öne sürdü.

"Camavinga'yı Real Madrid'e katılmadan önce kişisel olarak tanımıyordum. Henüz sadece 18 yaşında ve Casemiro, Kroos ya da Modric gibi oyuncularla birlikte oynarken kendisini geliştirebilir.

Mbappe bir gün kesinlikle Real Madrid forması giyecek. Bunu kendisi söyledi. Bunun ne zaman olacağını ise bilmiyorum ama bence an meselesi. Real Madrid son dönemde eskisi gibi yıldız transferler yapmıyor olabilir ama hala dünyanın en iyi kulübü.

Gençlere yatırım yapmalıyız ki günün birinde harika oyunculara dönüşebilsinler. Ben de onlara yardım edebilmek için buradayım. Onlarla sürekli ilgileniyorum ve onları geliştirmek istiyorum. Başkalarını geliştirdiğinizde takımı de geliştirirsiniz ve günün sonunda memnun olursunuz"

KAYNAK: GOAL