Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Armindo Bruma tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Genç yıldız Portekiz Milli Takımı'na seçilmeyi bekliyordu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan kadroda yer almayan Bruma adeta yıkıldı.

Bruma'nın menajeri Catio Balde Bruma'nın Portekiz Milli Takımı'na seçilmemesiyle ilgili açıklamalar yaptı. Balde, Bruma'nın Galatasaray'da gösterdiği performansın Portekiz Milli Takımı'na seçilmek için yeterli olduğunu belirterek, "Bruma, Türkiye'deki en büyük kulüpte üst düzey bir sezon yaşıyor. Portekiz Milli Takımı'na alınmasını bekliyorduk. Çok üzgünüz ve bu kararı tuhaf buluyoruz. Bruma bir gün Portekiz A Milli Takımı'nın formasını giyecektir" dedi.

Bruma geçtiğimiz sezon İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık olarak oynadıktan sonra Galatasaray'a geri döndü. Bu sezon takımın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Bruma attığı gollerle takımını taşıyor. Portekizli genç yıldız bu sezon sarı - kırmızılı formayla Spor Toto Süper Lig'de 21 maça çıktı. Bu maçlarda 8 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi.