Manchester United, Premier Lig'de beklentilerin altında kaldı. Cristiano Ronaldo'nun takımda mutsuz olduğu iddia edilirken teknik adam değişikliği de Portekizli yıldızı etki altına aldı. Ralf Rangnick'in oyun stili Cristiano Ronaldo'ya uymuyor. Bu sebele yıldız oyuncunun takımdan ayrılması gündemde.

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılmaya olumlu bakarken İspanyol medyasından çok konuşulacak bir transfer iddiası geldi.

Mundo Deportivo gazetesinin haberinde, Cristiano Ronaldo, golcü arayışında olan Barcelona'ya kendini önerdiğini yazdı.

İddiaya göre Barcelona'da oynayan yakın arkadaşı Pique ile iletişimde bulunan Ronaldo, bu sayede teknik adam Xavi ile iletişime geçti ve Barcelona'da forma giymeye olumlu yanaştığını dile getirdi. 

Barcelona başkanı Joan Laporta'nın da bu transfere sıcak baktığı konuşuluyor. Haberde, Laporta'nın 2003'te bir hata yaptığını ve bunu telafi etmek istediği yer aldı.

2003 senesinde  Portekizli iki genç yıldızı radarına alan Laporta, Cristiano Ronaldo'nun yerine Ricardo Quaresma'yı kadroya katmıştı.

Tüm şartlar oluşur ise Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin ayrılığını henüz  atlatamayan Barcelona'nın yeni gol silahı olabilir.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki kontratı 2023 yazında son bulacak.. Fakat iddialara göre Manchester United yıldız oyuncunun ayrılmak talebi halinde herhangi bir sorun çıkarmayacak.

KAYNAK: NTV SPOR