Geçen sezon transfer olduğu Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran ve Avrupa devlerinin ilk hedefi haline gelen Ousmane Dembele için çarpıcı bir iddia var.

Barcelona ve PSG'nin transferi için yoğun çaba harcadığı Fransız forvet dün Manchester'a gitti. City menajeri Pep Guardiola ile birebir görüşmek için İngiltere'ye gittiği öne sürülen Dembele'nin Thomas Tuchel'in Dortmund'dan ayrılmasının ardından Alman ekibiyle yolları ayırmayı kafasına koyduğu biliniyor.

Geride kalan sezonda Dortmund formasıyla 49 maça çıkan ve takımına 10 gol, 21 asistlik katkı yapan Dembele, Rennes'den Dortmund'a 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Transfer dönemine hızlı başlayan Manchester City ise Monaco'dan Bernardo Silva'yı transfer ederek hücum bölgesine önemli bir katkı yaptı. Forvet bölgesinde De Bruyne, Sterling ve Sane gibi yıldızları bulunan İngiliz ekibinin Dembele transferini gerçekleştirmesi hâlinde Guaridola'nın nasıl bir rotasyon uygulayacağı merak konusu...

Eurosport