Geçtiğimiz sezon başı 34 milyon euroluk bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın Premier Lig'e gideceği haberleri hem İngiliz hem de İspanyol medyasında yer almaya devam ediyor.

25 milyon euro!

Luis Enrique'nin 25 milyon euro karşılığında satılmasına sıcak baktığı Arda Turan için son iddia ise İngiliz The Sun'dan geldi.

Chelsea ve Juventus'un ilgilendiği yıldız Arda Turan'a son ve en ciddi talibin Arsenal olduğu belirtilirken, Topçular'ın 25 milyon euroyu ödemeye hazır olduğu yazıldı.

Mesut Özil, Alexis Sanchez ve Arda Turan...

Haberde ayrıca Wenger'in, Arda'yı ilk 11'de oynatmayı düşündüğü, gelecek sezon Premier Lig'de şampiyonluğu kazanmayı hedeflediği ve hücum hattında Giroud'nun arkasındaki üçlüyü Arda, Mesut ve Alexis Sanchez'den oluşturmak istediği iddia edildi.

Juve Pogba'ya bağlı!

Juventus'un Pogba'yı satmadan herhangi bir orta saha almayı düşünmüyor. Chelsea'nin yeni patronu Antonio Conte ise Arda için nabız yokluyor.

Suarez geldi, işi zorlaştı!

Geçtiğimiz sezon Villarreal'e satılan ve iyi performansıyla Barça'ya geri dönen Denis Suarez'in transferi de, Arda Turan'ın Katalan ekibinde forma bulma şansını iyice azaltan faktörlerden biri olarak gösteriliyor.