İsviçre 2. Lig ekibi FC 1900'de forma giyen Egemen Korkmaz, hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

Wil'den ayrılıp ülkemize döneceği ve eski takımı Trabzonspor'la sözleşme imzalayacağı öne sürülen deneyimli oyuncunun menajeri Erdinç Şahit, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlamıştı. Oyuncusunun İsviçre'de mutlu olduğunu belirten Şahit, "Egemen, yakın zamanda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor" demişti.

Bunun üzerine Egemen de bugün yaptığı yazılı açıklamada FC Wil'in başarısına odaklandığını ve İsviçre'de mutlu olduğunu belirtti.

"Sezon başından bu yana bugün için futbolcu olarak hizmet ettiğim kulübüm FC Wil 1900 takımında uzun yıllar farklı görevlerle çalışmalarıma devam etmek arzu ve isteğini, projeler tarafıma aktarıldığı ilk günden bu yana içimde büyük bir heyecanla taşımaktayım" ifadelerini kullanan 34 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon başında koydukları hedefe ulaşmak için yoğun tempoda çalıştıklarını aktardı.

FC Wil 1900'ün bir parçası olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Egemen, "Sportif hayatımın FC Wil 1900 kulübünde devam edeceğini, an itibari ile tek düşüncemin kulübümün hedeflenen başarıya ulaşması olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi. 


Kaynak: Goal