Danimarka'da Viaplay Sport Live programında açıklamalarda bulunan 22 yaşındaki milli futbolcu Emre Mor, genç yaşta çok abartıldığını dile getirerek olumsuz etkilendiğini ifade etti.

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos forması giyen Emre Mor'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Danimarka'dan ayrılmak kolay olmadı. Danimarka'daki antrenörler hep daha eğitici yaklaşıyordu, Celta Vigo'dakiler ise çok sertti. İdmana geç kalmak gibi 'gençlik hataları' yaptığımda, benim kötü tarafımı öne çıkardılar."

"Celta Vigo'da hatalarım oldu, daha akıllı olmalıydım. Hatalar yaptım. Bazı zamanlarda, kontrol edemediğim bir öfke problemim var, bunu kabul ediyorum."

"Bunu düzeltmek için çalışıyoruz ve kendimi de geliştirdim. Ancak bazen, sırf daha önce hatalar yaptığım için yanlış anlaşıldığımı hissediyorum."

"Benim ilk istediğim şey, geri dönmek. Şu anda en iyi şekilde geri dönmek istiyorum, sonra ne olacağına bakacağım. Yaz aylarında Olympiakos'ta mı olacağım, Celta Vigo'ya mı döneceğim, bilmiyorum şu anda. Herkes için garip bir yıl oldu."

"Kimseyle bir görüşme yapmadım şu anda. Corona sonrasında her şey donduruldu. O yüzden yarın ne olacak, bilmiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve sezon tekrar başladığında, umarım en iyi formumda olurum."

"İnsanlar beni çok abarttı, benim hata yapmayacak bir oyuncu olduğumu düşündüler. Bana 'Yeni Messi' dediler ve ben, 'Hayır, ben yeni Messi değilim, ben sadece Emre Mor'um' diye cevap verdim o dönemde."

"İnsanların beni o kadar abartmasını istemedim, çünkü kendi standartlarım ve hedeflerim vardı."

MESSİ TEPKİSİ 

"Bu bende baskıya neden oldu. insanların beni Messi diye çağırmasını istemiyorum." (Fotomaç)

Öte yandan 22 yaşındaki milli oyuncu, büyük umutlarla geldiği Süper Lig ekibi Galatasaray'da toplam 10 maçta forma giymiş gol yada asist yapamamış ve hayal kırıklığı yaratmıştı.

Kaynak: Super Haber