AJANSSPOR - Bonservisi Manchester City'de bulunan ve kiralık olarak forma giydiği Eredivisie ekibi Twente'de harikalar yaratan genç golcü Enes Ünal, kulüpleri peşinden koşturuyor.
Hollanda basınında yer alan habere göre; Enes Ünal'ın Twente'deki performansına kayıtsız kalmayan en az 20 kulüp milli golcünün peşine düştü. Aralarında Borussia Dortmund ve Lazio'nun da bulunduğu ekiplerin Enes'in menajeri ile temasa geçtiği kaydedildi.
Enes neler dedi?
Gelecek sezon da İngiltere'de çalışma izni alamayacak olan Enes kariyeriyle ilgili, "Kariyerimdeki bir sonraki adım çok önemli. Haziran ayında karar vermeyi umuyorum. Manchester City harika bir kulüp ancak her hafta oynamam önemli. Twente'de bu yıl harika geçti. Bu yaz Amerika'daki hazırlık kampına gitmemeyi bekliyorum. Aksi takdirde, değerli zamanları kaçırırsınız. Bu yıllar çok önemli., 24 yaşına geldiğimde üst düzey bir oyuncu olmak istiyorum. Bir sonraki adım, Twente'de bir yıl daha kalmak olabilir. Her şey halen açık durumda" ifadesini kullandı.
Enes'e tavsiye
Öte yandan futbol analisti Youri Mulder, Enes'in daha iyi bir takımda oynaması gerektiğini söyleyerek, "Enes'in daha iyi bir takıma ihtiyacı var, daha yüksek seviyede oynayan bir takım" ifadesini kullandı.