Fenerbahçe ile adı birkaç sezondur geçen İngiltere Premier Lig devi Manchester United'in Hollanda'lı yıldız futbolcusu Memphis Depay, Fransa Ligi ekiplerinden Lyon'a transfer olmak üzere... 

Basında çıkan iddialara göre Lyon, sarı-lacivertli takım ile de anılan Memphis Depay için, Manchester United kulübüne 17,5 milyon euro civarında bonservis bedeli önerdi. Bir türlü Jose Mourinho'nun istediği düzeye gelemeyen ve Portekiz'li hocanın gözünden düşen Memphis Depay için Manchester United, yapılan teklifi kabul etti. Yapılan anlaşmada, bonuslar ile birlikte transfer ücretinin 25 milyon euro civarında bulunması bekleniyor.

22 yaşındaki Hollandalı yıldız oyuncu, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV'den 2015 yılında yaklaşık 30 milyon euro'ya Manchester United'a transfer olmuştu.

Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 45 maçta görev alan ve iyi bir performans sergileyen Memphis Depay, bu sezon teknik direktör Jose Mourinho'nun gelmesiyle birlikte bir türlü gözüne giremeyince toplamda 24 dakika süre aldı.