Tecrübeli futbol adamı yaptığı açıklamada Hamsik'in iyi olduğunu ancak kendisine acımasızca davranıldığını savunurken, "Marek iyi, maçtan hemen sonra onunla konuşmaya gerek bile duymadım. Gazeteleri okudum ancak bence ortada büyük bir acımasızlık var. Tabi, Liverpool karşısında oldukça kötü bir performans sergiledi, bu doğru." dedi.


Konuşmasın devamında oyuncusunun kendi açısından iyi oynadığını dile getirirken, "Kendi açımdan bakarsam iyi oynadı. İzleyenler, Liverpool'un baskısını dikkate almadı. Liverpool'un ne kadar iyi olduğu gerçeği göz önüne alınmadığında eleştiriler çoğalıyor. İnsanlar, Hamsik'in oyundaki rolününün değiştirildiğini ve alıştığı yerden tamamen farklı bir şekilde oynatıldığını unuttu." dedi.

ONU ELEŞTİRENLER FUTBOLDAN ANLAMIYOR

Son olarak, Hamsik'i eleştirenlerin futboldan anlamadığını söyleyen Venglos, "Hamsik'i eleştirenlerin futboldan anlamadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Napoli bu sezon ligde 2. olabilir mi? Bence evet. Coppa İtalia ve UEFA Avrupa Ligi'ni de kazanabilirler. Serie A'yı kazanabilmeleri için de uzun bir yolları var ve daha çok maç var." diyerek görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: Sporx