Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forma giyen ve taraftarların Ozzy lakabı taktığı Oğuzhan Özyakup için, İtalya Serie A Ligi devlerinde Roma teklif yapmaya hazırlanıyor...

La Liga ekibi Sevilla'da 2000 yılından bu yana sportif direktörlik görevi yapan ve transfer canavarı olarak adlandırılan Monchi, gelecek sezon aynı görevi Roma'da devam ettirmeye hazırlanıyor. İtalyan devi Roma ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması beklenirken, Monchi'nin yeni takımında yapması beklenen transfer hamleleri de ortaya çıkmaya başladı.

La Gazette dello Sport'ta yer alan haberde; Sevilla'ya ucuz maliyetlerle kazandırdığı oyuncuları bir yıldıza dönüştürüp astronomik rakamlara satmasına büyük katkı sağlayan sportif direktör Monchi'nin, gelecek sezon için Beşiktaş'ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup'u, Roma'ya transfer etmek istediği belirtildi.

Haberde, Arsenal altyapısından yetişip Beşiktaş'ta yıldızının parladığına dikkat çekilen Oğuzhan Özyakup için, 12 milyon Euro civarı bir bonservis ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Bu sezon Beşiktaş'ta şu ana kadar tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Oğuzhan, 3 gol 5 asistlik katkı sağladı.