Ocak ayı kış transfer dönemi bitti ama yaz transfer dönemi için Avrupa devleri transfer çalışmalarını sürdürüyor... İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen ve takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Alexis Sanchez için, Serie A ekiplerinden Juventus ve Inter adeta birbirleriyle savaşıyorken bir İtalyan devi daha devreye girdi. Juventus ve Inter'den sonra bir İtalya Serie A Ligi ekibi Milan'da bu transfer savaşına dahil oldu.

Inter ve Juventus'tan sonra, Milan'da Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak istiyor. İtalyan ekipler, Premier Ligin devlerinden Arsenal'de forma giyen Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak için çok fazla çaba harcayacak...

-Milan 'bensiz olmaz' dedi!-

 Dış basıdna yer alan habere göre Milan, Arsenal'in Şilili yıldızı Alexis Sanchez'in transferi için İngiliz devine 50 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Arsenal ile olan sözleşmesi 2018 yılında bitecek olan Alexis'e Milan'ın haftalık 300 bin avroluk bir teklif yapmayı planladığı da haberin içindeki önemli bir detay...


Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Şilili yıldız oyuncu, henüz Arsenal ile yeni kontrat için masaya oturmadı.