1997 yılında 10 yaşındayken Lyon'un alt yapısına giren ve 2009'da Real Madrid'e transfer olana kadar Fransız ekibin formasını terleten Fransız yıldız Karim Benzema, eski kulübüne geri dönüşünün sinyalini verdi.

Lyon'un resmi televizyon kanalına konuşan Benzema "Lyon'a geri dönecek miyim? Bu bana sıkça sorulan bir soru. İnsanlar benim Lyon'a ne kadar bağlı olduğumu biliyor. Kısa süre içerisinde Lyon'a dönmem mümkün değil. Dünyanın en iyi kulübündeyim ve hala yapacak şeylerim var ama futbolu Lyon'da bırakabilirim. Neden olmasın? Her ne şekilde olursa olsun Lyon'a geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

"Birlikte oynadığın en iyi oyuncular kimdi?" sorusuna da cevap veren 32 yaşındaki oyuncu "Fransa için Juninho ve Wiltord'u söyleyebilirim. Real Madrid'de ise Cristiano Ronaldo ve Sergio Ramos diyebilirim. Seçmek çok zor. Harika oyuncularla oynadım. Bunun için de çok şanslıyım" dedi.

Lyon formasıyla 118 maça çıkan ve üst üste dört kez Ligue 1 şampiyonluğu kazanan Benzema, Fransız ekip adına 55 gol ve 8 asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak:Goal.com