İngiltere'de bir transfer daha resmiyete kavuştu. Manchester United, bir süredir peşinde olduğu Chelsea'nin yıldız oyuncusu Nemanja Matic'i kadrosuna kattığını resmi olarak duyurdu.

Kırmızı Şeytanlar, 28 yaşındaki orta alan oyuncusu ile 3+1 senelik sözleşme imzaladı. Açıklamada bonservis bedeline dair bilgi yer almazken, transferin 40 milyon Pound'a bittiği iddia edildi.

United'ın teknik patronu Jose Mourinho, daha önce de birlikte çalıştığı Sırp futbolcu için, "Matic bir futbolcuda istediğimiz her şeye sahip; sadakat, süreklilik, tutku ve takım oyunculuğu. Bize katılmak istediği için kendisine teşekkür ediyorum. Çünkü Nemanja'nın isteği olmasaydı bu transfer gerçekleşmezdi. Eminim ki futbolcularımız ve taraftarlarımız onu çok sevecek." ifadelerini kullandı.

ManU'da 31 numaralı formayı giyecek olan Matic ise "Chelsea'de çok güzel bir dönemi geride bıraktım. Oradaki herkese desteği için teşekkür ederim. Şimdi ise yeni takım arkadaşlarımla tanışmak ve onlarla birlikte idmana çıkmak için sabırsızlanıyorum. Manchester United'ın tarih yazmasına katkı sağlamak adına her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.