Yaz transfer dönemine PSG ile sözleşmesi sona erecek olan 22 yaşındaki Fransız forvet Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olması beklenirken, İngiliz basınından Daily Mirror'da sürpriz bir iddia gündeme geldi. Habere göre Mbappe'yi almaya hazırlanan Real Madrid yönetimi, 30 yaşındaki Belçikalı sol kanat Eden Hazard için de eski takımı Chelsea ile görüşmelere başladı. 

Eflatun-beyazlılar, 2019 yazında Chelsea'den 100 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı 30 yaşındaki oyuncunun Real Madrid'deki dönemi büyük oranda sakatlıklarla geçerken, büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Carlo Ancelotti yönetiminde de bekleneni veremeyen Hazard, bu sezon yedi lig karşılaşmasında bir asist üretmişti. 

İki Premier Lig şampiyonluğu kazandı

Belçikalı yıldız Hazard'ın da yeni bir başlangıç yapabilmek adına efsanelerinden biri olduğu Chelsea'ye dönmeye sıcak baktığı bilinirken, bu transferin gelecek yaz olumlu bir şekilde sonuçlanması bekleniyor. 30 yaşındaki oyuncunun daha önce uzun bir süre formasını giydiği Londra temsilcisiyle iki Premier Lig ve iki UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu elde etmişti. 

Real Madrid formasını ligdeki ilk sezonunda 16, ikinci sezonunda ise 14 karşılaşmada giyebilen Hazard, İspanyol ekibine transfer olduğu günden bu yana La Liga'da üç gol atabildi. Chelsea'deki son sezonunu 16 gol ve 12 asistle tamamlayan Hazard'ın bu performansı, yıldız oyuncunun kulüpteki geleceğinin sorgulanmaya başlanmasına neden olmuştu.

KAYNAK: Goal