NTV SPOR'DA bulunan haberde;

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'in yıldızı  Lionel Messi'nin efsane olduğu kulübü Barcelona'ya dönme ihtimali tekrar gündeme gelirken, İspanyol medyası, Arjantinli yıldızın  geleceğini büyük ölçüde netlik kazandığını duyurdu.

NTV SPOR'un dayandırdığı Mundo Deportivo'ya  göre, Messi, PSG'de özellikle Şampiyonlar Ligi'nde  elenen bu sezonun ardından kesinlikle Barcelona'ya geri gelmeyecem. Fransız devi ile 1 sezon daha sözlrşmesi olan futbolcunun bu sözleşmesini tamamlamasına kesin olarak  bakılıyor. PSG yönetimi de  takımın  Fransız yıldızı Kylian Mbappe'nin sezon sonunda bedelsiz olarak Real Madrid'e transferini bekledikleri için Messi ile ilgili her teklifi maddi durumdan bağımsız şekilde kabul edilmeyeceği yazıldı.

2023 yazında PSG ile sözleşmesi bitecek olan ve o esnada 36 yaşında olacak olan Messi'nin bir sonraki adresi ise Amerika Birleşik Devletleri olacak. Daha önce verdiği röportajlarda kariyerini ABD'de son verme isteğinin olduğunu belli eden Messi, PSG ile olan sözleşmesini son bulması ile MLS'ye transfer olacak.