İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’nın büyük planı ortaya çıktı. Arsenal’ın yıldızı Mesut Özil için temaslarını sürdüren Katalanlar, ilginç bir projeyi hayata geçirebilir. Barcelona’nın Mesut Özil transferinde Arda Turan, Munir El Haddadi veya Alex Sandro’yu kullanabileceği ifade edildi. Arsenal’ın bu futbolcuların transferine sıcak baktığı belirtildi.

İspanyol AS Gazetesi’nin haberine göre Mesut Özil, İspanya futboluna dönmek için can atıyor. Barcelona Teknik Sekreteri Roberto Fernandez, Alman futbolcuyu transfer etmek için yakın temasta.

REAL TERS KÖŞE OLACAK

Real Madrid’in Mesut Özil’in sözleşmesinden doğan avantajlarından bazıları, önümüzdeki sezon transfer gerçekleşirse yok olacak. Mesut Özil’e teklif gelmesi durumunda Arsenal, bu teklifi 48 saat içinde Madrid kulübüne bildirmek zorunda. Real Madrid bu teklife eşdeğer bir teklif yapması durumunda Özil’i geri alabilecekti. Eflatun-beyazlılar, önümüzdeki sezon transfer yasağı aldı. Bu sebepten dolayı Barcelona transferi gerçekleştirirse Real Madrid bir hak iddia edemeyecek.

Transfer 50 milyon Euro üzerin bir bedele denk gelirse, Madrid kulübü transferden yüzde 33 pay alacak.