Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Romelu Lukaku ve Victor Lindelöf transferlerine rağmen bu yılki transfer sezonundan tatmin olmuş değil.
Bu yaz Antoine Griezmann ve Alvaro Morata için yürüttüğü girişimlerden sonuç alamayan Manchester United, son olarak Tottenham'dan Eric Dier'i istemiş, ancak Kuzey Londra ekibinin yüksek talepleri nedeniyle bu transferde geri adım atmıştı.

ESPN'e konuşan Mourinho, halen transfere ihtiyaçları olduğunu belirtirken, "Halen kadroda geliştirebileceğimiz yerler var. Şu ana kadarki transfer sezonundan memnun olduğumu söyleyemem. Ama bu durum için kimseyi suçlamıyorum. Zorlu bir transfer sezonu oluyor. Transfer pazarının mevcut durumu, imkansız olmasa da birçok oyuncunun transferini zorlu kılıyor. Her kulüp çok güçlü ve oyuncularını satmak için yüksek bedeller talep ediyor." dedi.

Transfer sezonu başladığında planlamalarının dört oyuncu almak yönünde olduğunu da söyleyen Portekizli teknik adam, "Eğer üçüncü ve dördüncü transferlerimizi yapabilirsek -ki bu çok zor- o zaman biraz mutlu olabilirim. Yine de transfer sezonunun kapanmasına dek önümüzde uzun bir süre var. Bekleyip neler olacağını göreceğiz." diye konuştu.