Fransa Ligue 2 takımlarından Nancy'nin yeni yıl paylaşımı, taraftarlarını şaşırttı ve muhtemelen hayatlarından endişe etmelerine de sebep oldu.

Fransız kulübü Nancy, taraftarlarına internet üzerinden bir yeni yıl kartı gönderdi. Kartın üstünde şehrin haritası ve bir takım koordinatlar bulunuyordu. Koordinatların ise taraftarları kulübün 20 bin kapasiteli stadyumu Marcel Picot'ya götürmesi bekleniyoru. Ancak öyle olmadı...

Koordinatların taraftarları götürdüğü yer, şehrin mezarlığıydı. Kartın üzerinde ise şu dikkat çekici mesaj yazıyordu: "Benim yerim burası". Kulübün web sitesinde yayımlanan ve taraftarlara gönderilen karttaki koordinatların hatalı olduğu ortaya çıkınca Nancy taraftarlarından özür diledi.

Nancy Kulübünün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Salı akşamı yayımlanan tebrik kartı elektronik bir modeldi. Ancak GPS koordinatları hatalı olduğu fark edildi. Önümüzdeki günlerde yeniden gönderilecek tebrik kartı, Marcel-Picot Stadyumu'nun yerini apaçık olarak saptayacak." ifadeleri kullanıldı.

İşte hem güldüren hemde ürperten yeni yıl kartı;

Kaynak: Goal