Claudio Ranieri, Gianluigi Donnarumma'nın para peşinde olmadığını ve Real Madrid'e gitmesinin ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunu göstereceğini iddia etti.
Donnarumma geleceğiyle ilgili bazı paylaşımlar yaptıktan sonra Instagram hesabını silmiş ve ele geçirildiğini iddia etmişti. 18 yaşındaki kaleci daha önce bir sonuca varmayan sözleşme görüşmelerine devam etme arifesinde.

Madrid 18 yaşındaki altın yetenek için sonraki durak olarak gösteriliyor. Serie A ekibinin yaptığı toplamda 50 milyon euro ücret alacağı sözleşmeyi reddetmesinin ardından Donnarumma'ya İtalya'nın Danimarka karşısına çıktığı U21 Avrupa Şampiyonası maçında sahte para fırlatılmıştı. Ancak Ranieri taraftarın öfkesini paylaşmıyor ve Donnarumma'yla tartışılan menajeri Mino Raiola'yı destekliyor. Nantes'in yeni teknik direktörü konu hakkında Gazzetta dello Sport'a konuştu:

"Ben Donnarumma ve Raiola'nın yanındayım. Bu bir para meselesi değil ve bir ihanetten söz etmek gülünç. Asıl mesele oyuncunun Rossoneri'nin yeni sahiplerinin sunduğu yeni proje inanmasının kontrat yenilemesine yetip yetmeyeceği. Raiola uzun süre önce Donnarumma gibi bir yetenek harika bir takımda olmalı demişti. Milan, Avrupa'nın lider 5-6 kulübünden biri diyebileceğiniz bir seviyede mi? Mesele para değil diyorum. Çünkü Rossoneri finansal olarak mükemmel bir teklif yapmış. Bu bir kazanma arzusu, profesyonel kariyer meselesi. Donnaruma, Real Madrid'e gitse sonraki 10 yıl içinde iki ya da üç kere Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaz mı? Şüphelerin olması doğaldır ama onu hain olmakla suçluyorlar. Kalırsa Rossoneri camiası için müthiş bir bağlılık hareketi olur."