İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’da Paul Pogba fırtınası esiyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Ole Gunnar Solskjaer’in yönetiminde yeniden parlayan Fransız yıldız, hafta sonu Fulham filelerine de 2 gol bıraktı.
Jose Mourinho ile yaşadığı sıkıntılar sebebiyle formsuz bir görüntü çizen Paul Pogba, Ole Gunnar Solskjaer ile adeta yeniden doğdu.
Norveçli teknik adamın takıma katılmasıyla ligde 4’ncü sıraya kadar yükselen United’da Fransız yıldız, takımını hem ateşliyor hem de skora önemli katkıda bulunuyor.
Pogba, Solskjaer yönetiminde çıktığı maçlarda 10 gol attı, 5 gol pası verdi. 25 yaşındaki oyuncu, böylece ligde çıktığı 23 maçta kaydettiği gol sayısını 11'e yükseltti. 
Paul Pogba, Manchester United’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynayacağı Paris Saint Germain karşılaşmasında da takımının en büyük kozu olacak.
Teknik Direktör Solskjaer, Fulham maçının ardından, ‘’Oyuncularımı karşılaştırmayı sevmem ama Paul şu sıralar gerçekten formunun zirvesinde’’ ifadesini kullandı.


Kaynak: TRTSPOR