Chelsea'den ayrıldıktan sonra Major League Soccer ekiplerinden Montreal Impact'e transfer olan ve ilerleyen yaşına rağmen Amerika'daki başarılı performansıyla göz dolduran Didier Drogba için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Didier Drogba, üçüncü kez İngiliz devi Chelsea'nin formasını giyebilir. İngiliz basını, ligde kötü günler geçiren Chelsea'de oyuncuların büyük kısmının Didier Drogba'nın geri dönmesini istediğini iddia etti.

Ada basınında çıkan haberde, Chelsea'de forma giyen oyuncuların Didier Drogba'nın her zaman için sahada her şeyini veren ve takımı ayakta tutan bir oyuncu olduğu için geri dönmesini istedikleri belirtildi.

"TAKIMA DÖNMESİ, CHELSEA İÇİN ÇOK İYİ OLACAK"

The Sun muhabiri Andrew Dillon, Didier Drogba haberini, "Chelsea'de birçok oyuncu onu özlediğini söyledi. Geri dönmesi, kıvılcımı ateşleyecek ve Chelsea için çok iyi olacak" ifadeleriyle aktardı.

Didier Drogba'nın Chelsea'ye dönmeye sıcak baktığı da belirtildi. Didier Drogba daha önce 2004-2012 ve 2014-2015 arasında iki farklı dönemde Chelsea forması giymişti.