Kylian Mbappe'nin PSG'deki  kontratı Haziran 2022'de bitecek. Yıldız futbolcu 2022 yazında bedelsiz bir şekilde Paris ekibinden ayrılıp istediği takıma imza atma şansına sahip. Fakat bu durum Fransız cephesini oldukça tedirgin hale sokuyor.

Gazzetta dello Sport'a demeçte bulunan PSG Sportif Direktörü Leonardo, Mbappe konusunda Real Madrid'in tavrını eleştirirken "Bunu inkar ediyorlar ama Real Madrid'in bir süredir Mbappe'yi serbest oyuncu statüsüyle transfer etmeye çalıştığını düşünüyorum. Bunu Mbappe'ye saygısızlık olarak görüyorum. O sıradan bir futbolcu değil, dünyanın en iyilerinden biri." ifadesini kullandı.

Real Madrid'in cezalandırılması gerektiğine vutgu yapan Leonardo, "Real Madrid'de teknik direktör, yöneticiler ve futbolcular daima Mbappe hakkında demeç veriyorlar. Bence bu onların planının bir parçası. İki yıldır her yerde Mbappe konuşuyorlar. Bu cezalandırılmalı."  açıklamasını yaptı.

PSG yeni kontrat için şimdiye kadar Kylian Mbappe ile orta noktayı bulamadı. Günler ilerledikçe yıldız futbolcunun takımdan ayrılma olasığı biraz daha artmakta.

PSG geçtiğimiz yaz Barcelona'dan Lionel Messi'yi bedelsiz olarak transfer etmişti. Mbappe de aynı şekilde Fransız devinden gidebilir.

KAYNAK: NTV SPOR