Fenerbahçe'de yöneticilerin dahi kalacağını açıkladığı Robin Van Persie için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basınının iddialarına göre, PSG'nin Zlatan Ibrahimovic'i unutturacak bir transferin peşinde olduğu ve bu ismin de Van Persie olabileceğini duyurdu. PSG'de görev başına gelen teknik direktör Unai Emery'nin takıma mutlak forvet takviyesi istediği bilinirken Zlatan Ibrahimovic modelinde olduğu gibi Van Persie'yi de tecrübeli ve hala golcü özelliklerini sürdüren bir isim olması sebebi ile istediği konuşuluyor.

48 MAÇTA 22 GOL

Ibrahimovic'in takımdan ayrılmasının ardından henüz as forvetini bulamayan PSG'nin Cavani ile uyumlu olarak hücum hattında oynayacak isimlerin peşinde olduğu belirtiliyor. Milan'ın Carlos Bacca'yı astronomik bir teklif gelmedikçe satmayacağını açıklamasının ardından PSG'nin gözünün Fenerbahçe'de 48 maçta 22 gol atan Van Persie'de olduğu iddia ediliyor.

5.5 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Robin Van Persie, geçen sezon ligde 31 maça çıkmış ve 16 gol kaydetmişti. Van Persie son resmi golünü 15 Mayıs tarihinde oynanan Gençlerbirliği maçında 2 gol kaydederek Kadıköy'de atmıştı.